Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/na-viyni-z-rosiianamy-zahynuv-rozvidnyk-z-poltavskoho-rayonu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На війні з росіянами загинув розвідник з Полтавського району

На війні з росіянами загинув розвідник з Полтавського району

Захищаючи Україну від російської навали, загинув розвідник Андрій Юрійович Горбенко.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Мачухівської територіальної громади.

Андрій Юрійович Горбенко народився 25 березня 1985 року. У 1992 році пішов до першого класу Полузірської загальноосвітньої школи. В 2001 році вступив до Полтавського професійно-технічного училища. Після закінчення працював механізатором у Новосанжарській сільгосптехніці. Потім механізатором в селі Полузір’я. Службу в Збройних Силах України проходив у Мелітополі. Після армії працював у Полтавському СЗО.

З перших днів вторгнення рф звернувся до Полтавського територіального центру комплектування та соціальної підтримки з проханням зарахувати його добровольцем. Він загинув 12 липня 2023 року під час виконання військового обов’язку.

У полеглого воїна залишилися мама, брати та сестра.

Прощання з полеглим захисником України відбудеться 5 лютого 2024 року.

“5.02.2024 року з 10:30 формуємо живий коридор з живими квітами від повороту з траси Полтава-Олександрія в село Полузір’я до оселі мами Павлусової М.О. Давайте гідно зустрінемо та проведемо в останню дорогу Героя, який віддав за кожного з нас і Україну найцінніше — своє молоде життя!”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту